Misiune

me , myself and my mission

Studii psihologice și de comunicare atestă că prima impresie se formează în primele șapte secunde și rareori se mai poate schimba.

Ai o singura sansa sa faci o buna prima impresie” se zice. Si e adevarat.

 

Interlocutorul ne evalueaza prin intermediul "creierului emoțional", judecata sa nu e rezultatul unei analize raționale, ci o chestiune de evaluare rapidă si emoțională. 

 

În acelasi timp, chiar dacă nu toți vrem să recunoaștem asta, este demonstrat științific că raportul dintre a arăta bine și a se simți bine (self esteem) este direct și bilateral. 

Cu alte cuvinte, aspectul nostru este unul dintre factorii care nu numai că influențează respectul altora, dar ci și pe cel de sine.

Iată de ce misiunea mea este nu numai să-mi ajut clientele să pășească corect, frumos, elegant (și, de ce nu, și sustenabil) spre un stil personal rafinat și original,

ci și să promovez importanța optimizării imaginii proprii, ca prim pas în construirea unui Brand Personal si a unui sănătos respect de sine.

Sunt consultant de imagine și ador ceea ce fac. Cea mai mare satisfacție a mea este să imi vad clientele fericite și nu ma opresc până nu obțin rezultatul optim.

1/8

Let's Connect

- întreabă-mă - 

Tips & Tricks 

- abonează-te la Blog -

© 2020 by Irina Ricciardi Image Consultant